Brändit

Naturcomin valikoima parhaita kylvösiemeniä

Mitä pakkaamme, sen takaamme. Myymämme kylvösiemenet ovat korkealaatuisia ja alusta loppuun vastuullisesti tuotettuja. Valitsemme siemenseoksiin vain parhaita lajeja ja lajikkeita. Tuotemerkkeihimme voi luottaa.

Retu-seokset

Retu-seokset ovat valikoima siemenseoksia nurmiviljelyn eri tarpeisiin. Valmistamme siemenseokset testatuista ja viljelyssä parhaiten menestyvistä lajeista ja lajikkeista.

Ebena-rehuvirna

Ebena on kautta aikain luotetuin ja menestynein rehuvirna Suomessa. Ebenalla viherlannoitat tilan lohkot, sitä voi laiduntaa ja jopa tehdä säilörehuksi. Ebena on typpeä sitova teholannoittaja.

Jögeva4-valkoapila

Kestävin ja satoisin valkoapila. Jögeva4 kestää talvea, kuivaa ja märkää. Se on satoisuudessa valkoapiloiden ykkönen. Viljelijöiden kokemusten mukaan Jögeva4 on myös erinomainen viljan kerääjäkasvina.

Tapio-riistapeltoseokset

Tapio-tuotteet on suunniteltu riistanhoidon tarpeisiin. Tapiolla kylvät riistapellot niin suur- kuin pienriistalle. Lisäksi Tapio-riistaruokintatuotteilla houkuttelet ja ruokit riistaa metsästyskauden aikana.

NaturGrass-nurmikkotuotteet

NaturGrass-nurmikkotuotteet on sekä kuluttaja että ammattilaiskäyttöön suunniteltu tuotebrändi. NaturGrass-tuoteperheeseen kuuluu laaja valikoima nurmikkoseoksia ja siemeniä niittyjen perustamiseen. Seosvalikoima kattaa siemenet niin kotipihaan kuin siirtonurmen viljelyyn.

Nurmikkoseokset