Viherympäristö

Pellolta taajaamiin ja pihoihin

Palvelemme viherrakentamisen ammattilaisia nurmikkojen ja niittyjen perustamisessa. NaturGrass-viherympäristötuotteemme koostuvat muun muassa nurmikkoseoksista sekä niityn perustamiseen tarkoitetuista siemenistä.

Viherympäristö

Viherrakentamisen ammattilaisille tärkeintä on palvelun sujuvuus ja taattu laatu. Oikean nurmikkoseoksen valinnalla voit varmistua, että myös loppuasiakkaasi on tulokseen tyytyväinen. Lisäksi on tärkeää, että nurmikkosiemenet ovat saatavilla nopeasti ja oman aikataulusi mukaisesti. Valikoimassamme on seoksia niin infra-rakentajille, julkisrakentajille kuin vaativien omakotipihojen rakentajille.  

Ratkaisut elinympäristömme viherryttämiseen

  • Siemenet viherrakentajille
  • Siemenet kunnille ja seurakunnille 
  • Siemenet infra-rakentajille
  • Siemenet siirtonurmituottajille ja golf-kentille.

Kestävät nurmikot, joihin voit luottaa

Suomessa testatut lajit ja lajikkeet

Oikea seos oikeaan tarpeeseen

Seosten suunnittelussa on huomioitu eri viheralueiden erityisominaisuudet.

Kauniit kukkaniityt

Kauniskukkaiset niittyseokset valmiina kylvettäväksi.

Viherympäristö siemenet ja sekoitukset

Mitä kasveja lammastilan nurmituotannossa tyypillisesti viljellään?

Lammastiloilla suositaan usein lehteviä ja laidunnusta kestäviä heiniä ja palkokasveja. Ne maittavat lampaille erinomaisesti ja tarjoavat ravintoa läpi kasvukauden. Laadukkailla laitumilla voidaan nostaa tilan nurmien satotasoja ja toisaalta tasata satovaihteluita. Lammaslaitumien viljelykierto on usein niittonurmia pitempi, jolloin kestävien rehukasvien viljely todellakin kannattaa. Lisäksi hyvässä kunnossa olevasta laitumesta voidaan korjata myös säilörehua.

Timotein rooli siemenseoksissa

Timotei on lähes kaikkien monivuotisten nurmien perusheinä. Se on Suomessa eniten tuotettu ja viljelty nurmiheinä eikä suotta: timotein viljelyvarmuus on Suomessa vertaansa vailla.