Uudet rehuseokset kokoviljaksi

Palkoviljojen ja viljojen seokset ovat kevään uutuus Naturcomilta. Virnat, herneet ja viljat seosviljelyssä.

Keväälle 2020 olemme aiempiin viljelykokemuksiin perustuen täydentäneet valikoimaamme kahdella uutuusseoksella: Ebena-voimavirnalla ja Palkokasvien voima -seoksella.

Seosten lähtökohtana on ravinnetehokkuus ja runsaan sadon hakeminen. Seoksissa on 9-11 eri komponenttia palkoviljoja, nurmipalkokasveja ja viljoja.  Ebena-voimavirnan pääteema on rehuvirnan nopea sadontuotto. Palkokasvien voima -seos on vastaavasti kolmella eri herneellä varustettu valkuaisseos. Seokset soveltuvat erityisesti lihakarjalle, mutta myös lampaille ja lypsylehmille. Kokoviljasäilörehuun saadaan monipuolisilla seoksilla sekä energiaa että laatua. Viljelyvarmuus on myös laajan lajiston taustalla.

Seoksissa on runsaasti maata lannoittavia ja muokkaavia kasveja viherlannoitusta ajatellen. Seokset soveltuvat siksi myös kasvitilan yksivuotiseen viherlannoitukseen.

Etsimmekin seoksille kiinnostuneita viljelijöitä kertomaan omat kokemuksensa. Reippaasti valkuaista ja viherlannoitustehoa järkevillä viljelykustannuksilla? Kerro mielipiteesi.

Tutustu seoksiin tarkemmin tästä:

Palkoviljavoima-seos

Ebena-voimavirna


Jaa sivu eteenpäin