Naturcom – Aina Jyvällä!

Naturcom Oy on ruukkilaisten viljelijöiden perustama yhtiö. Siementuotantoa olemme harjoittaneet yli 30 vuotta. Tänä päivänä kotimaisesta tuotannosta vastaavat sopimusviljelijät. Siemeniä tuomme myös ulkomailta. Yhtiömuodossa toimintaa on harjoitettu vuodesta -91.

Nykyisin Naturcom Oy on Suomen johtavia palkokasvisiementen toimittajia. Yhtiö on tiiviissä yhteistyössä Boreal Suomen Kasvinjalostuksen ja lukuisten ulkomaisten kasvinjalostajien kanssa. Uusien lajikkeiden testauksesta vastaa Luonnonvarakeskus LUKE.

Tutustu tuotevalikoimaamme
Ota yhteyttä

SV_Naturcom_Oy_FI_132167suomalainen-vastuunkantaja_logo_2016

 

 

 

 

Naturcom Oy on Suomalainen Vastuunkantaja.

Suomalainen Vastuunkantaja -merkki on yritykselle myönnetty tunnustus, joka kertoo yrityksen hoitavan velvoitteensa suomalaista yhteiskuntaa kohtaan. Merkin haltijat hoitavat verovelvoitteensa tunnollisesti, ja tukevat omalla työllään suomalaista yhteiskuntaa. Suomalainen Vastuunkantaja -merkin ansainneelta yritykseltä kannattaa ostaa, koska silloin tietää käyttämänsä rahan hyödyttävän suomalaista yhteiskuntaa. Merkki myönnetään osoituksena siitä, että yritys kantaa omalta osaltaan vastuuta Suomen menestyksestä ja hyvinvoinnista.

Merkin myöntäminen perustuu yrityksen tilinpäätöstietoihin. Merkin myöntää Suomalainen Vastuunkantaja -työryhmä.